Tavaly augusztusi teltházas eseményünk után az idei évben is megszerveztük a Baráti Díszfaiskolában reméljük, hogy hagyománnyá váló kóstolónkat.
Szeretünk zárás után a gyönyörű növények között a csodás, hangulatos díszfaiskolában borozgatni.
Tarts velünk, ha Téged is érdekel a Baráti Díszfaiskola és a Cseri Pincészet közös rendezvénye, ahol az 1+6 boros vezetett borkóstoló mellett finom sajtokat is kínálunk.
Cím: Baráti Díszfaiskola Győrújbarát, Templomsor utca 16.
Időpont: 2024. augusztus 31. szombat 18,00 h zárás után a Baráti Díszfaiskolában
Borsor:
A belépőjegy egy sajtkóstolót is tartalmaz.
Belépőjegy: 12.000,- Ft/fő,
PÜNKÖSDI PINCEJÁRÁS
2024. május 17. péntek (nincs borvidéki buszjárat)
Pénteki pezsgés
Pezsgő- és fröccskoktélok Balogh André, Promenád Koktélbár közreműködésével
Az eseményre 15 órától 22 óráig folyamatosan várjuk vendégeinket!
Program:
Jegyek az ide kattintva elérhetők!
Saját mentett állataink miatt kutyát nem tudunk fogadni!
Kérjük ne kutyával érkezzenek!
A borkóstolóval kapcsolatban további információ az alábbi elérhetőségek egyikén kérhető:
Szabó Márton
tasting@cseripinceszet.hu
+36 30 996 49 88
--
2024. május 18. szombat 4 időpont borvidéki buszjárattal. A borvidéki buszjáratra külön regisztráció szükséges!!!!
Boros és alkoholmentes kóstolócsomagok:
A kóstolócsomagok tartalma:
A szombati kóstolók kezdési időpontjait a borvidéki buszjáratokhoz igazítjuk.
Nem busszal érkező vendégeinket is ezekben az időpontokban tudjuk fogadni
Saját mentett állataink miatt kutyát nem tudunk fogadni!
Kérjük ne kutyával érkezzenek!
A borvidéki buszjáratra regisztrálni Borbély Sándornál, a Pannonhalmi Borvidéki Borpromóciós Kft. ügyvezetőjénél lehet a következő telefonszámon: +36 20 566 08 03
A borkóstolóval kapcsolatban további információ az alábbi elérhetőségek egyikén kérhető:
Szabó Márton
tasting@cseripinceszet.hu
+36 30 996 49 88
Szezonnyitó Borebéd Suga Péter mesterszakáccsal
2024.04.20 Szombat 13:00 órakor kezdődik Szezonnyitó borebédünk Nyúlon a borászatnál.
A nyolc bor mellé Suga Péter mesterszakács készíti el a fogásokat.
Program:
13:00 Érkezés, vendégfogadó bor: Archeus Cuvéenk, s vendégváró friss pogácsa
13:30 Pezsgővel kezdjük a borebédet, majd két könnyű fehérborral folytatjuk, melléjük három hideg fogást kínálunk:
Szfinx, II. - Rozmaringos-olivás csirkeprés ciabattával
Secundus Barni's Riesling, - Tonhal-tatár zöldségekkel, konfitált paradicsom, kapri
Sauvignon Blanc - Komlóvölgyi lágytojás friss spárgával, mustár dresszing
14:30 Három tartalmas bor a meleg főfogások mellé
IV. Quartus Rajnai Rizling - Házi ravioli harcsahússal töltve, citromos vajmártással (2 db)
Vörös Chanson - Kacsamellfilé grillezve zöldségekkel, pórémártással
Legenda - Omlós marhapofa vörösboros bogyósokkal, gomba, pirított hagymás burgonyapüré
15:30 Suga Péter szerint a borebéd nem fejeződhet be édesség nélkül:
Kemencés pite házi lekvárral, amelyhez a késői szüretelésű Traminink lesz a tökéletes párosítás.
------------